Reviews

 

Wij vonden het lastig om onze woonkamer in te richten. Ik neig meer naar industrieel en mijn vriend wil graag een wat chique uitstraling. We zijn allebei blij met het resultaat en hebben Marga gevraagd om ons nu met de keuken te helpen.

 

Marga heeft ons met duidelijke plannen en advies op weg naar en door een verbouwing geholpen. Het scheelde ons zoekwerk, zij hielp ons bij verschillen van smaak, de juiste keuzes maken. Marga neemt de tijd en is oprecht betrokken.
Marga geeft voldoende ruimte aan de eigenwijsheid van haar klanten 😉. Zij beweegt mee en stuurt de plannen bij. Industriële inrichting.

 

Omdat wij een nogal verschillende smaak hebben, hebben we Marga om advies gevraagd bij het onderhanden nemen van onze woonkamer. Met prachtig resultaat. Het is haar gelukt om onze wensen, kleur en een beetje strak/modern, te combineren. We zijn beiden heel tevreden over het resultaat en blij met al het werk dat ze ons uit handen heeft genomen.

Arjun en Evelien zie project.

 

Voor de inrichting van onze woonkamer, nadat deze met 2,5 m. was uitgebouwd, hebben we Marga op ten Berg in de arm genomen. Zij heeft op bescheiden wijze ons zeer bruikbare adviezen gegeven over onder andere kleurgebruik in de woonkamer en de aanschaf van passende raamdecoratie. Marga luisterde goed naar onze wensen om zo goed mogelijk achter onze smaak te komen. Marga heeft ons veel zoekwerk uit handen genomen en materialen en kleuren op elkaar afgestemd. Zelf waren we hier niet uitgekomen. Kortom een aanrader!

Bert en Cornelie zie project.

 

We hebben erg plezierig met Marga gewerkt en zijn zeer tevreden over het resultaat. Het klopt en dat geeft veel woongenot. Ze kwam met een goed uitgewerkt begeleidingsplan. Het gaf een zeer verzorgde indruk inclusief het materiaal.  Na een paar proefideeën kwam ze met mooie presentaties die visueel een goed beeld gaven van de mogelijke nieuwe situatie. Veel  tijd in koopbegeleiding en evaluatie en een vlotte levering van ideeën en oplossingen bij onvoorziene onmogelijkheden. Zij houdt ook na contracttijd vinger aan de pols en blijft meedenken,wat erg plezierig en klantgericht overkomt. Zij is betrokken bij de afgeleverde producten en kijkt na oplevering hoe het in de inrichting opgepakt wordt en geeft aanwijzingen voor de meest optimale plaatsing. Een prettige samenwerking met de voor ons gewenste uitkomst!

Alies en Marc zie project

De woonkamer een nieuwe look geven was een wens die al een paar jaar op ons verlanglijstje stond. Maar over het hoe, wat, kleur, welke meubelen waren onze meningen verdeeld en daar bleef het ook lange tijd bij. Totdat we, tijdens een verjaardag, kennis maakten met Marga en zij vertelde over haar werk als interieurontwerpster. Enkele maanden later namen we telefonisch contact met Marga op, wat resulteerde in een bezoek aan huis. Zo kon Marga de oorspronkelijke inrichting en kleuren aanschouwen en wij onze wensen en ideeën kenbaar maken. Welke meubelen wilden we behouden, welke vervangen, welke kleuren vinden we wel/niet mooi, enz.. Kortom, al onze wensen werden gehoord en getoetst, waarbij Marga een bescheiden plaats innam en met goede voorstellen qua kleuren en nieuwe meubelen kwam. Ook gaf zij aan welke (nieuwe) meubelen wel en welke niet zouden passen in onze woonkamer. Hierbij werd de verlichting niet vergeten. Met behulp van Marga is onze woonkamer volledig gerestyled en heeft het veel meer één geheel gekregen, waarbij een aantal basiskleuren als uitgangspunt dienen. Onze woonkamer is, dankzij de adviezen van Marga, veel meer één geheel geworden, heeft een moderne uitstraling met enkele retro elementen, waar we iedere dag enorm van genieten. Marga, hartelijk dank daarvoor.

Gert en Gerry zie project

 

Marga heeft een goede werkwijze en kan zich goed inleven in de wensen van de opdrachtgever. Ze neemt de tijd voor elke stap en voorkomt zo impulsaankopen. Marga heeft goede ideeen over indeling en kleuren. We zijn heel tevreden met onze nieuwe woonkamer met meer rust en ruimte.

Klaas en Henny

 

Wij vonden de samenwerking met Marga erg prettig. Toen we plannen kregen om te gaan verhuizen hadden we niet een duidelijk beeld van wat we met de inrichting wilden. Door de vragen die Marga stelde in het intakegesprek kwam daar lijn in. Wat ook heel erg hielp was de beeldende sfeerimpressies die ze maakte na het eerste gesprek: een collage met kleuren, materialen en met foto's van meubels die mee zouden gaan.  Die collage heeft ons enorm geholpen bij het uitzoeken van de grote dingen: de muur, de vloer en de keuken. Door de collage op een paar tegels te leggen, konden we direct zien of het zou passen bij onze meubels en smaak. Daarbij ging ze ook met ons mee naar woonzaken om ons ter plekke van advies te voorzien en de goede vragen te stellen over de producten. Verder kent Marga de woonproducten goed. Ze is voor ons gaan zoeken naar gordijnen die bij ons zouden passen. De keuze die ze daarbij maakte was zeer treffend, we hebben de gordijnen genomen die zij voor ons gevonden heeft. Ook verlichting vinden we een lastig onderwerp. We hebben diverse winkels bezocht, maar konden geen keuze maken. Uiteindelijk heeft Marga de lamp gevonden die paste. Prettig bij dit alles was dat ze zich goed inleefde in wat wij mooi vinden en dat ze daarbij nooit haar eigen smaak opdrong. Wij hebben heel veel gehad aan de adviezen van Marga. De inrichting van ons huis past bij ons en verveelt niet. Met Marga's hulp hebben we de basis van onze inrichting goed en gedegen kunnen leggen.

Dicky en John zie project