Over mij


Marga op ten Berg Interieurontwerp is een in Zwolle gevestigde ontwerpstudio, gespecialiseerd in interieurontwerp voor particulieren, uw partner in interieur.

 

Ik wil mensen verrassen en enthousiastmeren, werk uit handen nemen en mooie en persoonlijke oplossingen bedenken daarbij ook rekening houdend met gemak, functionaliteit en duurzaamheid. Ik ben gedreven en creatief. Graag wil ik mijn kennis en ervaring op interieurgebied delen en toepassen. Ik beschik over een groot netwerk van experts. Als u wilt schakel ik hen in, om samen tot een prachtig resultaat te komen.

 

 

Op jonge leeftijd had ik al interesse voor tekenen, schilderen, mode en design. Na de geboorte van mijn zoon ben ik gestopt met secretaressewerk en ben ik een opleiding Binnenhuisarchitectuur gaan volgen. Vervolgens ben ik voor vrienden en kennissen opdrachten gaan uitvoeren. De positieve reacties en mijn ervaring als secretaresse hebben bijgedragen tot de stap naar een eigen bedrijf. Inmiddels heb ik al diverse opdrachten succesvol uitgevoerd. Zie projecten en reviews.

Interesse? Neem contact op voor een kennismakingsgesprek.

 

facebutton