Inrichten moeilijk?


Wilt u in uw huis meer doen met de ruimte die u hebt? Een interieur in uw persoonlijke stijl? Een prettige woon- en werkomgeving waarin u optimaal functioneert?

 

Inrichten van uw woonkamer, slaapkamer en andere vertrekken kan lastig zijn. Er zijn zoveel mogelijkheden, dat u het juist daardoor misschien lastig vindt om keuzes te maken. 
Of u en uw partner zitten niet op één lijn. Ook kan het moeilijk zijn om los te denken van de huidige inrichting. 

Als interieurontwerper breng ik uw wensen en ideeën in kaart. De wensen vertaal ik vervolgens op een creatieve manier naar een verrassend ontwerp dat perfect bij u aansluit. Als u wilt, help ik ook bij de uitvoering van het interieurplan. Zo is inrichten niet moeilijk, maar verrassend leuk!

 

U ontvangt een uitgewerkt plan met tekeningen, collages, tips, productinformatie, prijsindicaties en adressen van winkels en websites. Het conceptontwerp spreek ik persoonlijk met u door en stel ik indien nodig tijdens het proces bij. Tijdens het gehele project sta ik voor u klaar om uw vragen en ideeën door te spreken en u te begeleiden bij de uitvoering van het interieurplan.<Neem contact op voor een kennismakingsgesprek