Nieuwbouw appartement

Toepassing van rustige kleuren in de basis. De zitmeubels zijn zwart, rood en blauw.

Voorstel met vloerkleed Dot/Segment van Scheublin en Lindeman (Haave-label) en foto Zandspoor van Sandra Fens. De tekeningen van de keuken zijn van Bulthaup.

Verlichting in het appartement is uitgevoerd volgens dit lichtplan. In woonkamer is nog een nieuwe rode stoel en een kleed toegevoegd. De zwarte bank is opnieuw bekleed met een kobaltblauwe stof. Kleurenvoorstel voor keuken. Met klant kleuren en materialen uitgezocht. De 3D tekeningen van de keuken zijn afkomstig van Bulthaup. In het hele appartement, behalve in badkamer en toilet, komt een pvc vloer (zie bovenstaande afbeelding).De kastenwand is volledig geintegreerd in de muur.Kleurenvoorstel voor de stoelen Joko van Kristalia voor bij de eettafel en de kleine tafel. De stoelen zijn in zwart en rood uitgevoerd.In de vensterbanken zijn kussens gemaakt in de kleuren van de bank en de stoelen in het zitgedeelte.

De eettafel is in het verlengde van het kookeiland geplaatst. De ronde hanglamp van Occhio zorgt voor sfeerverlichting en functioneel licht. Het schilderij van Herman Brood zorgt voor kleur in het keukengedeelte.De bijzondere glanzende lampjes van Bruck geven een mooie oranje gloed.Armstoel van Scheublin en Lindeman (Haave-label) is op maat gemaakt voor opdrachtgever. Bank is bekleed in deze stof. De televisie in de zithoek is draaibaar, zodat ook aan tafel televisie kan worden gekeken.

<voor na